A half of an hour is 30 min. and hour and a half is 90 min.
A half hour is 30 min so there is two half hours in an hour
There are 90 minutes in an hour and a half.
60 minutes equals an hour and half an hour is 30 minutes so 60 min+30 min =90 minutes.
90 min are in a hour and a half90since an hour is 60 minutes and a half hour is half that (30) you just do a simple addition for your answer60+30=90 minutesThe number of mintues in a half hour are 30 minutes because a full hour is 60 minutes and if you divide it in to 2's u get 30 min!
It is an hour and a half or 90 min.
30 minutes ...There are 60 min in an hr, so a half an hr is 60/2 = 30 min.
30 min which is half an hour
it can last a couple min. or half an hour
there are 4,920 seconds in 1 hour 22 min.
There are 60 minutes in one hour
30 minutes. One hour is 60 minutes, so to find the half you divide 60/2.
1 hour = 60 min → 0.75 hour = 0.75 × 60 min = 45 min.
Ninety minutes are in an hour and a half
for a 8 hour day you are allowed two 10-15 minute breaks and a half an hour. for a ten hour you are allowed and 2 extra 10 min breaks
if bacteria Miltie by 2 every 20 min for and 10 hour how many will it be
the 255 min would turn to an 1 hour and 5 min
60 min = 1 hour so 375 min = 6 hours 15 minutes.
9600 degrees an hour. Formula:degrees per min * minutes in an hour.
the eastenders wedding epsoied is 1 hour but normall times eastenders are 30 min half a hour