Best Answer

1 min = 60 secs

900 secs = 60 secs x 15

Therefore: 900 secs =15 mins

Q: How many mins are in 900 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

900

1,140 seconds.

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

120 seconds.

=1.48*60=88.8 seconds

Related questions

900

1 minute = 60 seconds 560 seconds = 560 / 60 mins = 91/3 mins (or 9 mins 20 seconds)

270 seconds.

1,140 seconds.

how many seconds are there in 30 mins.?

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

150 seconds

120 seconds.

48 minutes = 2,880 seconds.

1800 seconds are in 30 min.

7,440 seconds.

=1.48*60=88.8 seconds