Loading...

4 mins

60 sec = 1 min so 240 sec = 240/60 = 4 min. Simple!

240 mins

52 minutes

Exactly three minutes

(7 min) x (60 sec/min) = 420 sec

330 seconds.

Hr/60 mins/60 sec

Well each hour is made up of 60 mins. and you have 4 of them so that is 4*60=240 mins. Then you have an extra 10 mins so 240+10=250 mins.

Well do the math 4hrs = 240 mins 240+23= 263 mins 263x60+15=number of seconds

there are 60 minutes in an hour, therefore dividing 240 by 60 will give you 4 hours

There are 60 minutes in an hour. 60*4=240 minutes There are 240 minutes in an hour.

None. Ond day is 60 secs x 60 mins x 24 hrs = 86400 sec 56000 sec is approx 15 hrs and 33 mins.

mins sec

There are 60 seconds in 1 minute. So if we divide (300 sec) / (60 sec/min) we get 5 minutes.

They are the same

2 mins and 23 seconds

Cage

5.842 mins

1 min = 60 sec 250 sec = 250/60 = 4 minutes and 10 sec

60 sec. per min.180 mins = 10800 secs.

19 hrs 42 mins 28 sec

4 mins and 12 sec.

7 mins 43 sec

! minute = 60 seconds, so multiply by 60.