Study guides

☆☆

Q: How many mins is 180 sec?

Write your answer...

Submit

Related questions

60 sec. per min.180 mins = 10800 secs.

180

4 mins

four minutes

52 minutes

There are 60 mins in 1 hour so 180 mins = 3 hours.

180 seconds

Three hours.

(7 min) x (60 sec/min) = 420 sec

180 minutes

330 seconds.

180 mins

Hr/60 mins/60 sec

mins sec

60 sec = 1 min so 240 sec = 240/60 = 4 min. Simple!

60+60+60=180 so the answer is 180 seconds in three mins

None. Ond day is 60 secs x 60 mins x 24 hrs = 86400 sec 56000 sec is approx 15 hrs and 33 mins.

5.842 mins

Cage

There are 60 seconds in 1 minute. So if we divide (300 sec) / (60 sec/min) we get 5 minutes.

2 mins and 23 seconds

1/61hour = 60 minutes3 hours = 180 minutes30/180 or 1/6 of an hour

180 minutes is three hours long.

Since there are 60 seconds in one minute, and 180 divided by 60 is 3, 3 minutes

1 min = 60 sec 250 sec = 250/60 = 4 minutes and 10 sec