answersLogoWhite

0


Best Answer

633 minutes and 20 seconds.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-02-22 08:19:41
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many mins in 38000 secs?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many mins are in 900 seconds?

1 min = 60 secs 900 secs = 60 secs x 15 Therefore: 900 secs =15 mins


What is 10 mins minus 7 mins and 14 secs?

2 mins. 46 secs.


How do you multiply minutes and seconds by a number eg 3min 45secs x 3?

I can do it in many ways:Multiply the minutes and seconds separately, then correct for 60 secs = 1 min3 mins 45 secs x 3 = 9 mins 135 secs but 60 secs = 1 min, so 135 secs = 2 mins 15 secsSo 9 mins 135 secs = 9 mins 2 mins 15 secs = 11 mins 15 secs.⇒ 3 mins 45 secs x 3 = 11 mins 15 secsWork in seconds and convert back at the end3 mins 45 secs x 3 = 225 secs x 3 = 675 secs= 11 mins 15 secsConvert the seconds to a decimal of a minute, work it out and convert back at the end3 mins 45 secs x 3 = 3.75 mins x 3 = 11.25 mins= 11 mins 15 secsI am actually more likely to work with fractions as opposed to decimals as decimals can lead to inaccuracies3 mins 45 secs x 3 = 33/4 mins x 3 = 15/4 mins x 3= 45/4 mins= 111/4 mins= 11 mins 15 secsWork with the mins and seconds directly using sexagesimal (base 60) numbersTo avoid having to invent 50 new symbols for the numbers 10-59, I use the decimal numbers, but separate the sexagesimal "digits" by colons - like a digital clock. 3 mins 45 secs x 3 = 3:45 x 345 x 3 = 15 carry 23 x 3 + carry = 9 + 2 = 11⇒ 3:45 x 3 = 11:15⇒ 3 mins 45 secs x 3 = 11 mins 15 secs.


How many minutes is 298 seconds?

60 secs = 1 min 298 secs = 298 / 60 ~= 4.97 mins. (4 mins 58 seconds)


3400 seconds equal how many minutes?

56.7 mins... which is 56 mins and 40 secs


What is the equivalent of 18444 seconds in hours minutes and seconds?

18444secs / 60 = 307 mins 24 secs 307 mins / 60 = 5 hrs 7 mins 18444 secs = 5 hrs 7 mins 24 secs.


How many seconds is in Seven hours and thirty six minutes?

(7 hours * 60 mins * 60 secs) + (36 mins * 60 secs) 25,200 + 2,160 27,360


How many minutes are 31526000 seconds?

515433 mins 20 secs


What is the Olympic 1500 meter qualifying time?

MEN Automatic (A Standard) Bid: 3 mins, 39 secs Provisional (B Standard) Bid: 3 mins, 43 secs WOMEN Automatic (A Standard: 4 mins, 12 secs, and 93 hundredths Provisional: 4 mins, 17 secs


How long will it take you to run a mile at 6.5 miles a hour?

1 hour = 60 mins 1 min = 60 secs time = distance ÷ speed = 1 mile ÷ 6.5 mph = 2/13 hour = 2/13 x 60 mins = 93/13 mins = 9 mins 3/13 x 60 secs = 9 mins 1311/13 secs ≈ 9 mins 14 secs ≈ 9.25 mins


Is 120 secs 2 mins?

yes


How many hours or days can you spent on the flight from Johannesburg to New York?

22 hours 9 mins 43 secs 31 mili secs


How long is 1000000000 seconds?

thats 1 billion seconds or 277,777 hours 46 mins 40 secs, or 11,574 days 1 hour 46 mins 40 secs or 31 years 259 days 1 hour 46 mins 40 secs


How long does is take to drive 203 miles going 65mph?

203 miles ÷ 65 miles/hour = 3.12 hrs0.12 hrs x 60 mins = 7.2 mins0.2 mins x 60 secs = 12 secsTotal = 3hrs 7mins 12 secs


How many seconds is there in a hour?

60 secs x 60 mins = 3600 seconds in an hour :D


How many seconds are in 180 minutes?

60 sec. per min.180 mins = 10800 secs.


3 and 30 seconds are equal to how many seconds?

3 mins and 30 secs? 210 seconds


How many minutes is twilight breaking dawn part 1 movie?

117 mins and 7 secs:


What was secretariats time in the belmont?

2 mins 24 secs


How long is the song monster?

2 mins and 58 secs


8512 seconds equal how many mins?

approx 141.867 mins or aprrox. 2.364 hours all you have to do is divide by 60 ( 60 secs in 1 min)


How many seconds in 7.5 hours?

7.5 x 60 = 450 mins x 60 = 27000 secs


How long can someone hold their breath underwater?

about 37 mins. and 15 secs. but if you breath underwater,10 mins.


How many seconds are there in 70 years?

1 day = 24 hours x 60 mins x 60 secs = 86,400 secs 1 year = 365.25 days = 365.25 x 86,400 = 31,557,600 secs 31,557,600 secs x 70 = 2,209,032,000 = 2.209032 x 109


How many seconds in 70 years?

1 day = 24 hours x 60 mins x 60 secs = 86,400 secs 1 year = 365.25 days = 365.25 x 86,400 = 31,557,600 secs 31,557,600 secs x 70 = 2,209,032,000 = 2.209032 x 109