Loading...

135 seconds is equal to 2 minutes 15 seconds.

135.

2mts. & 15sec

One minute is equivalent to 60 seconds.Thus, n minutes is equivalent to n(60) seconds.In this case, n = 2.25; thus, 2.25 minutes is equivalent to 2.25(60) seconds.2.25(60) = 135 secondsThus, there are 135 seconds in 2.25 minutes.2.25 times 60 =135 seconds

60 minutes in 1 hour=120 minutes in 2 hours Total minutes=135 60 seconds in 1 minute 135 X 60=8100 seconds

divide it by 60. 135/60=2.25 minutes

you divide by 60. 135/60 is 2.25 minutes.

There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour, so 135 minutes is either 2.25 hours or 8100 seconds.

2 min. 15 sec. Well i got 2 minutes and 25 seconds. * * * * * The first answer was correct.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 2 minutes 15 seconds is equal to 2 x 60 = 120 + 15 = 135 seconds.

2.25 mins is 135 seconds

17.5 minutes

There are sixty minutes in one hour, so 135 minutes is 135/60 or 2.25 hours.

22 degrees 36 minutes 46.25 seconds south and 135 degrees 11 minutes 43.19 seconds east

6 minutes, 11 seconds

135 minutes

7 minutes, 28 seconds

17 minutes, 4 seconds.

There are 5 minutes and 50 seconds

3 minutes 23 seconds

12 minutes 51 seconds

3 minutes and 32 seconds

9 minutes and 23 seconds.

It is 3 minutes and 37 seconds

It is 11 minutes and 10 seconds