Loading...

1 hour = 3600 seconds 30 minutes = 1800 seconds 1 hour + 30 minutes = 5400 seconds

1 hour 53.3 minutes is 6,798 seconds.

1 hour 15 minutes is 4,500 seconds.

4,800 seconds in 1 hour 20 minutes.

(60 minutes/hour) x (60 seconds/minute) =(60 x 60) (minutes - seconds / hour - minutes)= 3,600 seconds per hour

This can be calculated by using the following formulas: 1 hour = 3600 seconds 1 minute = 60 seconds 1 hour & 13 minutes = (3600 + 13x60) seconds = 4380 seconds.

60 seconds = 1 minute60 minutes = 1 hour180 seconds = 3 minutes = 0.05 of an hour

1 minute = 60 seconds35 minutes = (35 x 60) = 2,100 seconds1 hour = 60 minutes = (60 x 60) = 3,600seconds1 hour + 35 minutes = (3,600 + 2,100) = 5,700seconds.

There are 60 seconds in a minute There are 60 minutes in an hour 60 seconds * 60 minutes = 3600 seconds in an hour 100 / 3600 = 1/36 1/36 of an hour

4,920 seconds(:

4,920 seconds.

4,080 seconds.

1 hour + 45 minutes = 105 minutes = 6300 seconds

1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds 1 hour = 60 x 60 seconds = 3600 seconds

60 (minutes/hour) x 60 (seconds/minute) = 3600 (seconds/hour).

1 hour = 60 minutes 0.01 hour = 0.60 minutes, or 36 seconds

98.0833... minutes.

5,400 seconds are in 1 hour 30 minutes.

1/4 hour = 60/4 minutes = 15 minutes = 15 x 60 seconds = 900 seconds

1 hour = 60 minutes and 1 minute = 60 seconds So 1 hour = 60*60 = 3600 seconds.

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

There are 60 seconds in one minute. There are 60 minutes in one hour. Therefore, 1 hour 4 minutes 6 seconds is equal to (1 x 60 x 60) + (4 x 60) + 6 = 3846 seconds.

There are 60 seconds in 1 minute, therefore 60x90 = 5400 seconds in 90 minutes.

95 minutes = 1 hour, 35 minutes, 0 seconds.

there are 60 seconds in one minute; 3600 seconds in one hour at 1 hr 15 minutes that is 3600 + 15x60 = 4500 seconds