3 hours twelve minutes?
720 minutes and there is 1440 minutes in a day or 24 hours if u wanna say that.
12 minutes is .2 hours
10 hours and 30 minutes.
Multiply the number of hours by 3600, and the number of minutes by 60. Then add everything up.
You have to have twelve 5minutes to make a 1 hour.
8:00am is eight hours, 8:00pm is twenty hours (20:00). 12:00am is zero hours (00:00), 12:00pm is twelve hours. 12:30am is thirty minutes (00:30), 12:30pm is twelve hours and thirty minutes. 4:30am is four hours and thirty minutes, 4:30pm is sixteen hours and thirty minutes (16:30).
12x60 is 720 mins
Convert everything to hours, or everything to minutes, then multiply. In this case, it is easier to convert everything to hours - 15h30m = 15.5 hours.
Passes every minute, 60 minutes in an hour, 24 hours in a day so, 60x24 = 1440 It passes the twelve 1440 times in 24 hours.
Though you would expect twelve hours of day and twelve hours of night at the Equator, that is not the case. Because of atmospheric refraction and the size of the Sun, it actually exceeds 12 hours by about 7 minutes each day.
Since there are 60 minutes in an hour, you would divide 12 by 60 (12/60), which equals .2 hours. You can also reduce 2/10 hour to 1/5 hour.
On the same day it is 12 hours
Twelve hours and 50 minutes is: 12 hours X 60 minutes in one hour plus 50 minutes 12 X 60 = 720 720 + 50 = 770 minutes
If Lawrence walked twelve miles in six hours, he was walking two miles per hour. In 30 minutes he would have walked one mile.
there are twelve hours
eight hours & twelve minutes
Depends where you're leaving from. Anywhere from four hours and twenty minutes (leaving from Virden NM) to twelve hours and forty minutes if you're leaving from Clayton NM. Try using Google Maps to get an approximate time from your location.
2 hours, 5 minutes
8.5 hours is 8 hours and 30 minutes, or 510 minutes.
171 minutes * 1 hours/60 minutes = 2.85 hours (or 2 hours and 51 minutes).
9452765265241675.42451740715746234651274650 hours in a minutes