answersLogoWhite

0


Best Answer

(60 × 4) + 45 = 285 minutes

Method:

There are 60 minutes in 1 hour: 60 minutes x 4 hours equals 240 minutes.

There are 45 minutes in 3 quarters of 1 hour.

Therefore, add 240 and 45 which equals 285 minutes.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2016-02-22 10:19:44
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides
๐Ÿ““
See all Study Guides
โœ๏ธ
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many minutes are there in 4hours and 3 quarter?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many minutes are in 3 quarter hours?

195 minutes.


How many minutes are there in 3 and a quarter hours?

195 minutes.


How many minutes from 300 to quarter to 4?

There are 45 minutes between 3:00 and a quarter to four.


How many minutes are there in 3 and 3 quarters fo an hour?

There are 180 minutes in 3 hours and 195 minutes in 3 quarter.


How many minutes in 3 quarter hours?

45


How many minutes in 3 quarter s in an hour?

3 quarters of an hour is 45 minutes, 15 minutes would be one quarter and 30 mins would be two quarters.


What is the 3 quarter hours how many min?

45 minutes


3 quarter hours equal to how many minutes?

45 minuates


How many seconds are there in 4 and 3 quarter minutes?

285 seconds.


How many seconds are in 3 and a quarter minutes?

18


How many minutes are in three quarter of an hour?

60 minutes in an hour, so 45 minutes in 3/4 hour.


What is quarter past three in a clock?

15 minutes after 3. 15 minutes is a quarter of an hour.


How much is 3 quarter hours in minutes?

45 minutes.


How many minutes is in 3 and a quarter hours?

that would be... 195 minutes! hope this helped


Why is 3 quarters of an hour 45 minutes?

One hour is 60 minutes. A quarter of an hour is 60 minutes/4 = 60/4 minutes = 15 minutes. Three quarters of an hour = 3*a quarter of an hour = 3*15 minutes = 45 minutes.


How many minute in 3 quarters of a hour?

1 hour is 60 minutes, and I presume you know that.60 minutes * 0.25 = 15 minutes (a quarter hour is 15 mins)15 minutes * 3 = 45 minutes (3 quarter hours are 45 mins)


How many minutes are there in 3quarters off an hour?

if you are asking how many minutes in 3 quarters of an hour… the answer is 45 minutes. 1 hour = 60 minutes to find 1 quarter or 1/4 of an hour, divide 60 minutes by 4 and that is 15 minutes since you're looking for 3 quarters, or 3/4 of an hour, multiply 15 minutes by 3 = 45 minutes. hope that helps…


How many minutes are there in 2 hours and 3 quarter hours altogether?

2 hours : 2 * 60 = 120 minutes a quarter: 1/4 * 60 = 15 minutes 3 quarters : 3 * 1/4 * 60 = 45minutes. 2 hours and 3 quarters hours: 120 + 45 = 165 minutes


You run a quarter mile in 3 minutes What is your average speed in miles per hour?

(.25 miles / 3 minutes) * (60 minutes / 1 hr) = (.25 * 60)/3 = 5 mph If you run a quarter mile in 3 minutes, your average speed is 5 mph.


How many minutes are in 3 and three quarters hours?

Using the following information we can use a simple multiplication or addition problem to solve your inquiry:There are 60 minutes per hourThere are 4 quarters per hourEach quarter per hour contains 15 minutesSo based on that information we get:Addition:60 minutes (Hour 1) + 60 minutes (Hour 2) + 60 minutes (Hour 3) + 15 minutes (Quarter 1) + 15 minutes (Quarter 2) + 15 minutes (Quarter 3) = 3(60) + 3(15) = 180 + 45 = 225 minutesMultiplication:60 minutes/hour x 3 hours + 60 minutes/hour x 3/4 hour = 225 minutes.So there are 225 minutes per every 3 and 3/4 hours.


How long will it take to drive from Preston to leicester?

3-4hours


How many minutes are there in 1and3 quarter of an hour?

1 hour = 60 minutes 3/4 hour = 3x60/4 = 45 minutes total = 60 + 45 = 105 minutes


How many grams in 3 quarter kilogram?

3 (quarter kilograms) = 750 grams


How many seconds is in 4 and-3-quarter minutes?

7


How long is travel time from pune to shirdi by road?

3-4hours