Loading...

11 minutes and 15 seconds

60 sec = 1 min 900 sec = 15 min 60/1 * 900/15

3.3333 minutes.

2 min. 15 sec. Well i got 2 minutes and 25 seconds. * * * * * The first answer was correct.

it is 15/60 of a minute ie a quarter.

There are 60 seconds in a minuteso (3 minutes = 180 seconds) + 15 seconds= 195 seconds

7

525,600 Minutes in one year.

4 mins

four minutes

52 minutes

1680 sec.

4.2 minutes. (:

60 seconds = 1 minute so 8790 sec = 8790/60 = 146.5 minutes. Simple!

30000 sec = 30000/60 = 500 minutes.

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

Exactly three minutes

1min and 25 sec

Divide by 60. = 1874.33333

240,000 mil. sec.

8minutes equals how many sec

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.

30 min * 60 sec (in 1 minute). = 1800 sec.

900 min = 54000 sec

910 sec.