answersLogoWhite

0


Best Answer

60 minutes in an hour; 30 minutes in a half hour.

5 and 1/2 = 330 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-02-03 19:10:18
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many minutes in 5 12 half hours?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours in 750 minutes?

the answer to how many hours in 750 minutes is 12 and a half hours


How many minutes in half a day?

1/2 day = 720 minutes.Half day is 12 hours, 12 times 60 minutes equals 720 minutes .


How many minutes are in 3 days 12 hours?

There are 5,040 minutes in 3 and a half days.


How many days are in 720 minutes?

720 minutes is 12 hours, so that is half a day.


How many minutes in 12 hours?

12 hours=720 minutes


HOW MANY MINUTES ARE IN HALF A Day?

A full day/night is twenty-four hours. Therefore 12 hours times 60 equals 720 minutes.


How many hours is 8.45 to 9.15?

Half or 30 minutes unless there are 12 hours apart, then 12:30 difference


How many minutes are in twelve hours?

There are 720 minutes in 12 hours.


How many hours is 744 minutes?

12 hours 24 minutes


How many hours is 731 minutes?

12 hours and 11 minutes


How many hours is 725 minutes?

12 hours and 5 minutes.


How many hours is 972 minutes?

16.2 Hours or 16 Hours and 12 minutes.


12 hours is how many minutes?

12*60 = 720 minutes


How many minutes are in an 12 hours?

There are: 12*60 = 720 minutes


How many minutes are there in a one and a half day?

In one and a half day, there are 2,160 minutes in a day because there are 60 minutes in a hour, and there are 24 hours in a day and half of 24 hours (half a day) is 12, so 24+12=36, and 36(hours in 1 1/2 days ) times 60 minutes (total minutes per hour) equals 2,160 minutes in one and a half days. Step 1: 24x1/2=12 Step 2: 24+12=36 Step 3: 36x60=2,160 Your answer: There are 2,160 minutes in one and a half days.


How many hours in half a day?

The amount of hours that are in half a day are 12 hours


How many hours make half a day?

One day is 24 hours, half of that is 12 hours.


How many hours is 24520152 minutes?

24520152 minutes / (60 minutes / hour) is 408669.2 hours or 408669 hours and 12 minutes.


How many minutes is 2 hours and 12 minutes?

There are: (2*60)+12 = 132 minutes


How many hours driving is 855 miles if you drive at 70 miles per hour?

12 hours, 12 minutes, 51.43 seconds give or take a half a second.


How many minutes are 12 hours and 45 seconds?

12 hours and 45 seconds equals 720.75 minutes.


How many minutes are in 3 hours and 12 minutes?

192 minutes.


How many minutes are in 5 12 hours?

51/2 hours is 330 minutes.


How many hours in half of a day?

12 hours


12 hours equals how many minutes?

720 minutes