Best Answer

50 miles = 60 minutes

50/50 miles = 60/50 minutes

1 mile = 6/5 minutes

12 miles = 12 x 6/5 minutes

12 x 6/5 = 72/5 = 144/10 = 14.4

60 x 0.4 = 24

or

5 miles = 6 minutes = 360 seconds

1 mile = 360/5 = 72 seconds

12 miles = 12 x 72 = 864 seconds

60 x 14 = 840 = 864 - 24

Answer: 14 minutes 24 seconds

Q: How many minutes is 12 miles at 50 mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

55 minutes = 11/12 hours. 19 miles per 11/12 hours = 20.7272 mph or 20+1/8 mph

12 MPH

12/17 = 0.7059 hour (rounded) = 42minutes 21.1seconds (rounded)

About 12 hours and 33 minutes at an average of 65 mph

11/2 miles in 15 minutes = 6 mph

Related questions

12 minutes 46 seconds.

I assume you mean 20 miles, while going 12 MPH? It will take you 1 hour and 40 minutes.

1.5 miles in 12 minutes equates to an average speed of 7.5 mph for the whole distance.

55 minutes = 11/12 hours. 19 miles per 11/12 hours = 20.7272 mph or 20+1/8 mph

12 MPH

12 hours and 30 minutes.

12 mph. If you ran 1 mile in 5 minutes, and kept that pace, you would run 12 miles in 60 minutes (1 hour).

It would be about 12 MPH.

12/17 = 0.7059 hour (rounded) = 42minutes 21.1seconds (rounded)

1 hour, 40 minutes at 12 mph

35 miles in 1 hour or 60 minutes 12 minutes is 1/5th of an hour so in 12 minutes the distance traveled should also be 1/5th of the distance traveled in 60 minutes which is 7 miles

18 hours 12 minutes.