Best Answer

13 days 1 hour = 1 + (13 x 24) = 313 hours

1 hour = 60 minutes

313 x 60 = 18,780 minutes

Q: How many minutes is 13 days 1 hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

An hour equals 60 minutes 24 hours = 1440 minutes 13 days = 312 hours 312 hours = 18720 minutes

One third of an hour is 20 minutes.

1 hour = 60 minutes 13 hours = 780 minutes.

15509 days, 13 hours, 20 minutes

5 days 13 hours and 20 minutes.

13 minutes is 13/60 of one hour.

13

13 days 12 hours and 7 minutes.

Well, taking leap years into account, there are 365.25 days in a year, 24 hours in a day and 60 minutes in a hour. Thus you can work it out by multiplication: 13*365.25*24*60=6837480

If you mean 1/3 of an hour then there are 20 miutes

There are 60 minutes in one hour, so 1 hour and 13 minutes is 73/60. It can also be written as 1 13/60.

13 hours. There are 60 minutes in one hour, and 60 times 13 = 780.