answersLogoWhite

0


Best Answer

It's 135 min.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2011-04-14 06:24:03
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many minutes is 2 hours and 15 minutes?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours and minutes are in 135 minutes?

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)


How many minutes are in 2 hours 15 minutes?

135 minutes


How many minutes are there in 2 hours and 15 minutes?

135 of them.


135 minutes equals how many hours?

2.25 hours, or 2 hours and 15 minutes.


How many minutes and hours is 135 minutes?

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.


How many minuts are in 2 hours and 15 minuts?

60 minutes per hour x 2 hours = 180 minutes+ 15 minutes= 195 minutes


How many 15 minutes is in 2 hours?

8 fifteen minutes are in two hours


How many minutes is 2 hours 15 minutes?

60 minutes in a hour so 120=60x2 minutes in 2 hours not 120 +15 is 135 So the answer is 135 minutes in 2 hours. But never enough hours in the day!


How many hours are there from 12.15 to 2.45?

From 12:15 am to 2:45 am is 2 hours and 30 minutes. From 12:15 am to 2:45 pm is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 am is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 pm is 2 hours and 30 minutes.


What is 5 hours 5 minutes subtracted from 7 hours 20 minutes?

5 hours subtracted from 7 hours is 2 hours. 5 minutes subtracted from 20 minutes is 15 minutes.Therefore, the answer is 2 hours 15 minutes


How many hours and mins are there in 135mins?

2 hours and 15 minutes


How many 15 minutes are in 2 hours?

There are: 120/15 = 8 of them


How many hours is 3 times 45?

It is: 2 hours and 15 minutes


What is 2.5 hours?

2 hours 30 minutes


What is the elapsed time for 2 hours 15 minutes after 6 hours 55mins am?

The elapsed time IS 2 hours 15 minutes.


What is 6 hours and 15 minutes minus 2 hours and 40 minutes?

6 hours 15 minutes = 375 minutes 2 hours 40 minutes = 160 minutes 375 minutes - 160 minutes = 215 minutes = 3 hours 35 minutes


What is 3 hours and 15 minutes minus 24 minutes?

It is: 195 minus 24 = 171 minutes or 2 hours and 51 minutes


How many minutes are there in 2 and a quarter?

I'm guessing the question was for 2¼ hours. So an hour is 60 minutes, so 2 hours is 120 minutes. Add ¼ hour is 15 minutes: 120 + 15 = 135 minutes


How many hours is 3 times 45 min?

It is: 3*45 = 135 minutes which is 2 hours and 15 minutes


What is the elapsed time of 237 and 615?

From 2:37 am to 6:15 am is 3 hours and 38 minutes. From 2:37 am to 6:15 pm is 15 hours and 38 minutes. From 2:37 pm to 6:15 pm is 3 hours and 38 minutes. From 2:37 pm to 6:15 am is 15 hours and 38 minutes.


How long is 2hours and 15 minutes in minutes?

135 minutes=2 hours and 15 minutes.


What is 2 hours 15 minutes plus 3 hours and 15 minutes equal to?

5 hour 30 minutes


How many hours from 10 43 am to 2 15 pm?

3 hours and 32 minutes


How many hours will it take to fly from Tokyo to Okinawa?

It will take about 2 hours and 15 minutes.


What is 2 hours and15 minutes written as a decimal?

It is: 2 hours and 15 minutes = 2.25 hours as a decimal