Best Answer

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.

More answers

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.

Q: How many minutes and hours is 135 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are sixty minutes in one hour, so 135 minutes is 135/60 or 2.25 hours.

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

There are 135 minutes in 2 and a 1/4 hours

135 divided by 60 gives you hours. 120 is two hours, leaving 15 minutes aside. 15 minutes is .25 hours. Added up, you get 2.25 hours.

It's 135 min.

Related questions

60 minutes in a hour so 120=60x2 minutes in 2 hours not 120 +15 is 135 So the answer is 135 minutes in 2 hours. But never enough hours in the day!

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!

2.25 hours, or 2 hours and 15 minutes.

There are sixty minutes in one hour, so 135 minutes is 135/60 or 2.25 hours.

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

2 1/4 hours

There are 135 minutes in 2 and a 1/4 hours

135 divided by 60 gives you hours. 120 is two hours, leaving 15 minutes aside. 15 minutes is .25 hours. Added up, you get 2.25 hours.

It's 135 min.

There are: 120/15 = 8 of them

135 = 60 + 60 + 15

60 * 24 = 1,440