Number of minutes since midnight = 9*number of minutes since noon. So number of minutes since midnight = 9/(9+1)*number of minutes between midnight and noon. = 0.9*number of minutes between midnight and noon. = 0.9*time between midnight and noon. = 0.9*12 hours. = 10.8 hours. = 10 hours and 0.8*60 minutes = 10 hours and 48 minutes. So the time is 10:48 am

132

34

34 minutes to twelve I agree with this answer and it checks out.

7:45

From 9pm to Midnight (three times for 1hr durations) after the Last Supper & before He was betrayed and arrested.

Surprisingly, he had never done the stunt before. He decided to do it three minutes before he performed it.

There are 3.5 times 60 = 210 minutes

Simply to avoid confusion between am and pm. Times are written from 00:00 (midnight) to 23:59 (one minute before midnight.

Each minute has 60 seconds. So three times sixty = 180. So three minutes and three seconds

18 minutes

196 minutes

Convert all times into minutes,12 noon= 0 minutes ,3pm= 180 minutes,let the required minute be x ,then 132-x=180-3x. Or,x= 24 minutes i.e 11:36 a.m. answer

That's 18,000 minutes and you would have jumped 54,000 times

There are 24 times 7 times 3, or 504 hours in three weeks. Multiply by 60 to get minutes, 30240, and by 60 again to get seconds, 1814400.

Suppose it is x minutes before 8 o'clock. Then it is 60-x minutes after 7 o'clock. This is also 3x minutes after 7 o'clock. So 60 - x = 3x so that 4x = 60 and so x = 15. So the time is 7:45.

12.5

One day is 1,440 minutes so 1,440 minutes times 3. 1,440 times 3 equals 4,320

There are 45 minutes in 3/4 of an hour because 3/4 times 60 minutes = 45.

If your heart beats 60 times per minute (a good heart rate for an athlete) your heart will beat 180 times in three minutes.

888 minutes, or 74 hours, which is the same as a little over three days

Pandas have three times during a day when they are active, according to scientists: morning, afternoon and midnight.

Anti Meridian - for times after midnight and before noon.Amplitude Modulation - signal processing and radio transmission (AM radio).

12

26 The time is 5:34. It is 26 minutes to 6:00. Fifty minutes ago it was 4:44 which is 104 minutes past 3:00 26 x 4 = 104