Q: How many minutes past 500 is 27 minutes before 700?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 12 hours between the 2 times. 12 hours = 12 * 60 = 720 minutes. 720 - 500 = 220 minutes.

500 minutes = 8hours 20minutes

500 minutes.

500 minutes is 500 minutes - if you want to convert to another unit of measurement you need to include that in the question so we know how to do the math.

500 hours

Related questions

There are 12 hours between the 2 times. 12 hours = 12 * 60 = 720 minutes. 720 - 500 = 220 minutes.

500 months = 21,900,000 minutes.

500 minutes = 8hours 20minutes

500 minutes.

2,300 minutes.

She will receive 500 free minutes. 3000 divided by 500 is 6, and 150 times 6 is 500. So, therefore, she receives 500 free minutes after purchasing 3000 minutes.

Yes, many swimmers can even swim 500 meters in 7 minutes.

There are sixty seconds to a minute, so in 500 minutes, there would be 30000 seconds.

500 minutes is 500 minutes - if you want to convert to another unit of measurement you need to include that in the question so we know how to do the math.

500 hours

Indeterminate. Since the unit for the given number is not given (or we don't really know about it), there is no way to convert "500" into "hours and minutes."

30000 sec = 30000/60 = 500 minutes.