1 lap is 400 metres. 5 mins 11 sec is 311 sec. 311/1500x400 is 82.933 seconds or 1 min 23 seconds
1.50 minutes per lap. But you could get a 2.55 on your first 800 meters then a 3.00 on your second and you will have a 5.55 mile! or you can adjust your times to get 6.00 minutes.
14 minutes 34.56 seconds for long course lap swimming and 14 minutes 26.62 seconds for short course.
2 Minutes 6.8594 seconds by Greg Murphy
Greg Murphy 2 minutes 06.8594 seconds
Greg Murphy holds the qualifying lap record of 2 minutes 06.8594 seconds
Assuming that it took Marty 15% longer than the third lap to walk the 4th lap, it will have taken Marty 6.9 minutes to walk the 4th lap, for a grand total of 21.9 minutes to walk all 4. (4*1.25=5; 5*1.2=6; 6*1.15=6.9; 4+5+6+6.9=21.9). lap 1 = 4 minutes lap 2 = 4minutes x 1.25 = 5 minutes lap 3 = 5 minutes x 1.20 = 6 minutes lap 4 = 6 minutes x 1.15 = 54 seconds total time = 21 minutes 54 seconds. Both answers are correct. I was not able to view all of the question the first time I read it.
if someone does a lap every four minutes another person does a lap in five minutes and one more person does a lap in six minutes when will they all meet
Run 90 seconds per lap. More realistically, your first lap should probably be under 85 seconds, try to keep your first two laps under 3 minutes, don't slow down or get discouraged in your third lap, and give it all you've got in the last lap, especially the last 100 meters.
Beat a two-lap race in Vallerion under 2 minutes 30 seconds.