Best Answer

4 hours 15 minutes = 255 minutes.

26.2 miles in 255 minutes is equal to an average of 1 mile in approximately 9.73 minutes (255/26.2).

Q: How many minutes per mile to run 26.2 miles in 4 hours and 15 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

26 miles in three hours is an average of about 6 minutes 55 seconds per mile.

15 minutes per mile is 4 miles per hour ( that is a fast pace). In three hours you would walk 12 miles

2hours 57 minutes = 177 minutes 177 minutes/26 miles= 6.80 minutes /miles 0.80 minutes x 60 seconds= 48 seconds Answer= 6:48 /mile

90 minutes = 1.5 hours. So, 1.5 x 9 = 13.5 miles.

(200 mile)/(45 mile/hr) = 4.4444 hours = 4 hours & 26.6667 minutes

Related questions

How many minutes per mile to run 26.2 miles in 3 hours and 10 minutes?It would take you about 7 and a half minutes per mile.

If you run 26.2 miles in 3 hours 45 minutes your rate is 6.9 minutes per mile.

26 miles in three hours is an average of about 6 minutes 55 seconds per mile.

approximately 5.5 miles/hour ============= Solution Method: ----------------- There are 60 minutes in 1 hour. We often say there are 60 minutes per hour. We express this relationship mathematically as: 60 min/hr To convert miles/min to miles/hr, do the following: 1 mile/11 min * 60 min/1 hr = 60 / 11 = ~5.45 miles/hr (average speed) * Note: minutes cancel in the numerator & denominator). ----------------- Original answer: 60/11 = 5.45 recurring (that is, 5.45454...) miles per hour. Therefore, running a mile in 11 minutes corresponds to 5.45 recurring miles per hour.

15 minutes per mile is 4 miles per hour ( that is a fast pace). In three hours you would walk 12 miles

2hours 57 minutes = 177 minutes 177 minutes/26 miles= 6.80 minutes /miles 0.80 minutes x 60 seconds= 48 seconds Answer= 6:48 /mile

13.1 miles in 110 minutes is about 8.5 minutes per mile.

0.28 hours or about 16.7 minutes.

26.0 miles divided by 2 hours 12 minutes is a pace of 5.076 minutes per mile.

90 minutes = 1.5 hours. So, 1.5 x 9 = 13.5 miles.

If you run 13 miles in 169 minutes, those are 13 minute miles.

10.7 minutes per mile.