Study guides

Q: How many months are in 72 years?

Write your answer...

Submit

Related questions

364 months in 72 years.

72 months= 6 years

72 months divided by 12 months in a year = 6 years

12months X 6 years= 7272 months72 Months in 6 years, including one leap month.72 months.

Because there are 12 months in a year, divide 72 by twelve. This will give you 6 years.

6 years= 72 months

There are 72 months in 6 years because there are 12 months in a year and 12 x 6 is equal to 72.

6 years

6*12 = 72 months

72

72 months.

It is 36 times as long. 6 years x 12 months a year = 72 months 72/2 = 36

There are 12 months in a year. So 6 years.

Since one year = 12 months, just divide the number of months by 12.

6 years is much greater than 2 months. 6 years = 72 months.

Six years

72 days is approximately 2 1/3 months.

nigh onto 6 years

72 months is about as long as any lender will go. However if you have to finance a car for 72 months then you are buying more car than you can afford. I never finance a car for over 36 months unless I can get 0% financing.

There are 12 months in one year. Therefore, 6 years is equal to 6 x 12 = 72 months. Dividing this by 2 gives 72/2 = 36. Therefore, 6 years is 36 times longer than two months.

Multiply 6 x 12 and you get 72. Then divide by 4 which equals 18. So 18 months

12 months in a year 72 months in 6 years 72 divided by 4 is 18 6 years is 18 times as long as 4 months (this is calculated ignoring the fact that some months are longer than others)

About 16 or 17 months

about 72 months.

6years x 12months = 72 1/2 of a year = 6 months 72months + 6months =78 months