365.25*10 = 3,652.5 days or 120 months.
Petchay plant grows up to 4 months or 120 days
Four months, so about 120 days gross!
It is almost 4 months. (a month is not a fixed number of days - average is 30.4 days)
it takes 120 days or 4 months to grow into a plant
30 * 4 = 120 days
depends which months, but assuming that they all have 30 days in them (the average for a month) it should be around 120 days.
depends which months but amusing that they have 30 days in them (the average for a month) it should be around 120 days
2009 was not a leap year. Therefore 31+28+31+30 is 120 days.
120 months in a decade
120 days = 172,800 minutes.
There are: 120/24 = 5 days
If there are 12 months in a year, 120 years multiply by 12 months, the result is 1440.
It is 120. There are 120 months in a decade
their are five days on 120 hors
there is 120 months in a one decade
Assuming that they are consecutive months, this depends on which years are involved. 120 months is 10 years. That period must contain at least two, and possibly three, leap years. If there are two leap years then the answer is 3652, and if there are three then the answer is 3653.