Best Answer

Depends how many days in the month.

120 / number of days = hours per day

eg

30 days in the month:

120 / 30 = 4 hours per day

Study guides

☆☆

Q: How many hours per day is in 120 hours a month?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

120 hours is 5 days. There are 24hours in a day so 120/24 =5

2 hours = 120 minutes or 1/12 of a day

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.

1450

Say the average month has 30 days, and 24 hours in a day then 30*24 = 720.

Related questions

If you're in school for 6 hours a day and 5 days a week, it should be about 120 hours.

A 29 day month has 696 hours, a 30 day month has 720 hours, and a 31 day month has 744 hours.

120 hours is 5 days. There are 24hours in a day so 120/24 =5

744 hours in a 31 day month and in a 30 day month there is 720 hours in a 29 day month there is 696 hours and subtract 24 to 696 and it subtracts to the sum of a 28 day month in february

That would be 15 days to work 120 hours. 15x8=120

720 hours.

In a 30 day month they are 720 hours. In a 31 day month they are 744 hours. In a 28 day month they are 672 hours. In a 29 day month they are 696 hours.

in a 30 day month 720, in a 31 day month 744, in a 29 day month 696, in a 28 day month 672.

Depending on the month. If it's 30-days-based month, then it would be 37/30, which is 1.23333333.... hours per day.

There are 30 days in a month and each day has 24 hours. This is how we calculate.

depends how many hours they work and use a calculator to do how many hours they work a day and times it by how many days in a month.

176 for 22days at 8 hours a day

People also asked

Featured Questions