answersLogoWhite

0


Best Answer

84 days is about 2¾ months. (2.75 average months, 2 months and 23 days).

There is no fixed number of days in a month, but the average is 30.4 days a month.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-10-25 16:24:17
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many months is 84 days?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many months are in 84 days?

2.7


How many months pregnant are you if you are 12 weeks pregnant?

Just under 3 months. The 3rd month ends after the 13th week. 84 days equals about 2.76 average months of 30.4 days.


How many months is 11weeks and 7days?

11 weeks times 7 days in a week = 77 days plus the other 7 days is 84 days. Divide that by 30 (average amount of days in a month) and you have 2.8 months.


How many minutes are there in 84 days?

84 days = 120,960 minutes.


How many days in 84 years?

84 years is about 30,680.58 days.


How many days in 84 weeks?

84 weeks is 588 days.


How many days is 84 earth years?

30681 days are in 84 years.


How many months are in 84 weeks?

The last person didn't answer the question.84 weeks = 19.3186878 months


What is the product of the number of days in a week and the number of months in a year?

84


How many days are in 12 weeks?

Twelve weeks is 84 days. 12 weeks * 7 = 84 days


How many months are in 7 years?

84


How many weeks in 84 months?

about 366


How many days have in 12weeks?

84 days exactly.


How many weeks are there in 84 days?

There are 7 days in a week 84 days/ 7days per week = 12 weeks


How many week are 84 days?

84/7 = 12 weeks


How many days are there in 12 weeks?

There are 84 days in 12 weeks (12 X 7 = 84).


How many months in three hundred sixty four weeks?

About 84 weeks. 364 weeks is 2548 days. There are an average of 30.4 days in a month, which yields about 83.8 weeks.


How many years is 84 months?

a year is 12 months so 84/12=7, 7years7 years


How many months and days are 68 days?

5.6 months.


How many months are in seven years?

There are 12 months in a year. Simply multiply 7x12. The answer: 84 months.


How many days in 12 weeks?

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=


how many months are 60 days?

1 month,29 days or 2 months 1 day


How many days equal 16 months?

How many days equals 16 months


How many months is 120 days?

3 months?


How many days are in 84 years?

30666