Best Answer

11 weeks times 7 days in a week = 77 days plus the other 7 days is 84 days. Divide that by 30 (average amount of days in a month) and you have 2.8 months.

Q: How many months is 11weeks and 7days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

7 days * 24 hours * 60 minutes = 10,080

1 day = 24 hrs, so 7 days = 168 hrs Each hour is 3600 sec, so 168 hrs is 604800 sec Hence 7days = 168 hours = 604800 seconds

There are 7 days in a week 84 days/ 7days per week = 12 weeks

1 week = 7 days 116days x 1week/7days = 16.57 weeks = 16 weeks and 4 days

cube test of cm;1in3 in 7days

Related questions

If you are breast feeding it can take months. My son was 10 months old when I got my period back.

11/52

=24hr x 7days x 6weeks and there is your answer= 1038.

52 weeks

7DAYS

7 days * 24 hours * 60 minutes = 10,080

no they go start as kid for 7days then to teens for 7days after which they become an adult

no

7 days 8 hours is 176 hours.

7days a

There are 10080 minutes in a week. justification for my ans:- ie. 60min make an hour so 1440min make a day (as there are 24 hours in a day). 1440min * 7days=10080min (as 7days make a week).

64days x 1week/7days = 9.14 weeks or 9weeks & 1day