Study guides

☆☆

Q: How many nickels in five hundred dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

10,000

A hundred thousand. $5000/$0.05 = 100,000 coins.

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

Four hundred nickels are equal to twenty dollars.

1500 of them.

720

Six hundred nickels equates to $30.00. An easy way to calculate the dollar amount is to multiply the number of nickels by 0.05.

The answer to the question: "How many nickels in five dollars." is 100 nickels. This is because there are 20 nickels in a dollar so 20x5=100

2000 because: there is 20 nickels in a dollar 100 one dollars in a 100 dollars so... 20 x 100 = 2000

There are 2000 nickels in $100: A nickel is 5¢ so there are 20 nickels in $1. Then $100 = 20*100 = 2000 coins.

A nickel is worth 5 cents so there are 20 (100/5) nickels in one dollar. Thus 100 dollars would be 100*20 = 2000 nickels.

There are 5000 dollar bills.

People also asked