Q: How many quarters at in 15 dollars?

Write your answer...

15 quarters = 3.75 dollars

$15.00 is 60 quarters.

$3.75

There are 4 quarters in one dollar. Therefore, 60 quarters is equal to 60 / 4 = 15 dollars.

There are 4 quarters in one dollar. Three of them then have 3X4 =12 quarters. There are three more in seventy five cents (0.75). All together there are 12+3 =15 quarters.

20 quarters are in 5 dollars

$12.50

250000 quarters are in a million dollars.

There are 52 quarters in 13 dollars.

There are 1024 dollars in 4096 quarters.

Quarters are called that because they are worth one quarter of a dollar. Therefore, 4 quarters are worth one dollar; 8 quarters are worth 2 dollars; 12 quarters are worth 3 dollars. 15 quarters is 12 quarters with 3 left over. Therefore 15 quarters is 3 and 3/4 dollars . And as three and 3/4 we mean $3.75.

There are 4 quarters in 1 dollar, so there are 4 x 465.75 quarters in 465.75 dollars, or 1863 quarters in 465.75 dollars.

160 quarters 4 quarters = 1 dollar 160 quarters = 40 dollars

80 quarters

4000 quarters

1600 quarters

400 quarters

256 quarters.

468 quarters.

One quarter is 25 cents.One dollar is 100 cents.Thus there are 4 quarters in a dollar, and 40 quarters in 10 dollars.10 dollars = 40 quarters1 dollar = 4 quarters10 dollars = 10 dollars * 4 quarters/1 dollar = 40 quarters

a quarters is 25 so to get 4 dollars it is 16

64 quarters 1 dollar = 4 quarters 16 dollars = 4 x 16 quarters

4000000, 4 million quarters are in 1 million dollars

20 dollars = 20*4 = 80 quarters

250,000 quarters.