Study guides

☆☆

Q: How many quarters at in 15 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

15 quarters = 3.75 dollars

$15.00 is 60 quarters.

There are 4 quarters in one dollar. Therefore, 60 quarters is equal to 60 / 4 = 15 dollars.

20 quarters are in 5 dollars

$12.50

Related questions

15 quarters = 3.75 dollars

$15.00 is 60 quarters.

$3.75

There are 4 quarters in one dollar. Therefore, 60 quarters is equal to 60 / 4 = 15 dollars.

20 quarters are in 5 dollars

There are 4 quarters in one dollar. Three of them then have 3X4 =12 quarters. There are three more in seventy five cents (0.75). All together there are 12+3 =15 quarters.

$12.50

There are 52 quarters in 13 dollars.

250000 quarters are in a million dollars.

There are 1024 dollars in 4096 quarters.

400 quarters

256 quarters.

People also asked