answersLogoWhite

0


Best Answer

There are 86,400 seconds in one day.

There are 1,440 minutes in one day.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-05-15 13:53:04
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many sec and min in one day?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many sec are in 30 min?

1 min = 60 sec 30 min = 1800 sec


How many seconds are in 60 days?

60 days * (24 hr / day) * (60 min / hr) * (60 sec / min) = 5,184,000 sec


How many min are is a sec?

1 min = 60 sec Hence 1 sec = 1/60 min


How many sec in 6 min?

1 min = 60 sec 6 min = 6 x 60 = 360 sec


How many sec and min in a month?

1 month = 50,400 min, 3,024,000 sec


How many sec in a min?

There are 60 seconds in one minute.


How many seconds is five minutes?

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec


How many seconds in seven mins?

(7 min) x (60 sec/min) = 420 sec


How many revolutions per min are in one hertz?

One hertz is defined as (1/sec) or (sec-1). So 1 hertz = (1 / 1 sec). Multiply by (60 sec / 1 min), the seconds units cancel, and you have (60 / 1 min) or 60RPM. See related links for more information.


How many minutes are in 75.5 seconds?

60 sec = 1 min 75.5 sec = 75.5/60 min = about 1.258 min


How many sec is 5 min and 27 sec?

327 seconds.


How many seconds are in 2012?

366 days x 24 hrs/day = 8784 hrs 8784 hrs x 60 min/hr = 527040 min 527040 min x 60 sec/min = 31622400 sec


How do you get how many seconds are in 2 days?

60 sec*60 min= 3600 sec/hr 3600sec/hr *24 hr/day=86400sec/day 86400 sec/day*2 days =172800 sec/2 days there is 172800 seconds in 2 days


How many sec are in 45 min?

2,700 seconds are in 45 min.


What does 32 min 9 sec plus 40 min 10 sec equals?

32 min 9 sec 40 min 10 sec adding gives... 71 min 19 sec 1 hr 11 min 19 sec. ■


How many minutes are n 127 seconds?

There are 60 min in a Sec. SO ... (127 min)/60 = 2 min 7 sec.


What is 1 percent of the day?

14.4 min or 864 sec


How many revolutions would a tire make in 45 sec if its anguar velocity were 35 rev min?

There are 60 sec in one min 35 rev/min x 45/60 = 26.25 revs


What is 32 cm per sec equals how many meters per min?

19.2m/min calculation 60 sec/1 min * 32 cm/sec * 1 m/100cm


How many seconds is in 4 and-3-quarter minutes?

7


How many sec in 30 min?

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.


How many sec are in 28 min?

1680


How many min are in a sec?

1/60


How many min are in 157 sec?

two


How many sec in 35 min?

2100 of them.