answersLogoWhite

0


Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2011-03-18 08:15:41

This can be calculated by using the following formulas:

1 hour = 3600 seconds

1 minute = 60 seconds

1 hour & 13 minutes = (3600 + 13x60) seconds = 4380 seconds.

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Your Answer

Loading...

Still have questions?

Related Questions

How many hours is there in 534973 seconds?

60 seconds in a minute534973 ÷ 60 = 8916 minutes and 13 seconds60 minutes in an hour8916 ÷ 60 = 148 hours and 36 minutesSo total time is 148 hours, 36 minutes, and 13 seconds


How many seconds are there in 13 minutes?

1 minute = 60 seconds therefore 13 minutes = 780 seconds


How many minutes and seconds is 193 seconds?

3 minutes 13 seconds. There are 60 seconds in a minute, so 3 minutes is 180 seconds. 193-180 = 13.


What is .23 of 1 hour?

13 minutes 48 seconds


How many minutes in 780 seconds?

13 minutes.


How many seconds are their in 6 hours 10 minutes and 13 seconds?

21600 seconds in 6 hours 600 seconds in 10 minutes add 13 seconds 21600+600+13 = 22213 there is 22213 seconds in 6 hours, 10 minutes and 13 seconds


How long to run 10k if I run 8.14k in an hour?

1 hour 13 minutes and 42 seconds.


How many minutes in 13 of an hour?

One third of an hour is 20 minutes.


What 2 hours and 30 minutes mince 38 minutes and 13 seconds?

Assuming that you do not mean mince but minus, the answer is 1 hour 51 minutes and 47 seconds.


How many seconds are in 13 minutes and 24 seconds?

That's a total of 804 seconds.


How many minutes have in 780 seconds?

There are 780/60 = 13 minutes


What is 60 minutes of time?

60 minutes is: 1/168 of a week 1/24 of a day 1 hour 60 minutes 3,600 seconds


How fast is the pace to run a half mile in 4 minutes 13 seconds?

The pace to run a half mile in 4 minutes 13 seconds is 7.12 (7.11462451) miles per hour.


How many minutes is in 13 hours?

1 hour = 60 minutes 13 hours = 780 minutes.


How many days hours minutes and seconds are there in a million seconds?

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds


How much time elapsed from 8 13 to 10 00 pm?

Pm to Pm, 1 hour, 47 minutes (or 6,420 seconds).Am to Pm, 13 hours, 47 minutes (or 49,620 seconds).


How many minutes are in 73.5?

the answer is 13 minutes and 5 seconds that is all. PERIOD.


How many days hours and minutes is 999999 seconds?

11days, 13 hours, 46 minutes and 39 seconds


How many hours and minutes are in 810 minutes?

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.


How many minutes are in 811 seconds?

811/60 = 13 minutes with 31 seconds left over which when expressed in decimal is 13.5166 minutes


How many minutes is 13 days 1 hour?

13 days 1 hour = 1 + (13 x 24) = 313 hours 1 hour = 60 minutes 313 x 60 = 18,780 minutes


How many minutes are in 48000 seconds?

There are 60 seconds in a minute, so 48000 seconds / 60 = 800 minutes. (48/6 = 8, so 480/60 = 8, and therefore 48000/60=800) 60 minutes is 1 hour, so 800 / 60 = 13 hours, with 20 minutes remaining. (13 * 6 = 78, so 80 / 6 = 13 remainder 2. Therefore, 800 / 60 = 13 remainder 20) Therefore, 48000 seconds = 13 hours and 20 minutes.


What fraction of one hour is 13 minutes?

13 minutes is 13/60 of one hour.


How many hours in 810 minutes?

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.


How many seconds in 13 hours?

13 x 60 = 780 minutes 780 x 60 = 46800 seconds