Study guides

☆☆

Q: How many minutes have in 780 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

1 minute = 60 seconds therefore 13 minutes = 780 seconds

13 x 60 = 780 minutes 780 x 60 = 46800 seconds

13 minutes.

So 60 seconds in a minute, 60 minutes in an hour. 60x60x2 = 7,200 60x13 = 780 = 21 ANSWER: 8,001 seconds

13 hours ( 13 x 60) = 780 minutes + 16 minutes = 796 minutes and 40 seconds

13 hours (13 x 60) = 780 minutes + 16 minutes = 796 minutes and 48 seconds

780 x 60 = 46800

13 minutes

78 minutes.

13 hours. There are 60 minutes in one hour, and 60 times 13 = 780.

1 hour = 60 minutes 13 hours = 780 minutes.

780 - without the aid of a calculator !

People also asked