Best Answer

One minute is equivalent to 60 seconds.

Thus, n minutes is equivalent to n(60) seconds.

In this case, n = 2.25; thus, 2.25 minutes is equivalent to 2.25(60) seconds.

2.25(60) = 135 seconds

Thus, there are 135 seconds in 2.25 minutes.

2.25 times 60 =135 seconds

More answers

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 225 seconds is equal to 225/60 = 3.75 minutes or 3 minutes 45 seconds.

Q: How many seconds are in 2.25 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 minutes * 60 seconds / minute + 45 seconds = 225 seconds 225 seconds * (1000 milliseconds / second) = 225,000 milliseconds

225 x 60 = 13,500 seconds.

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times

3.75 minutes or 3 minutes and 45 seconds.

1 hour = 60 minutes so 3 hours = 60*3 = 180 minutes. Therefore 3 hours and 45 minutes = 180 + 45 = 225 minutes. 1 minute = 60 seconds so 225 minutes = 60*225 = 13500 seconds.

Related questions

3 minutes * 60 seconds / minute + 45 seconds = 225 seconds 225 seconds * (1000 milliseconds / second) = 225,000 milliseconds

225 x 60 = 13,500 seconds.

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times

3.75 minutes or 3 minutes and 45 seconds.

1 hour = 60 minutes so 3 hours = 60*3 = 180 minutes. Therefore 3 hours and 45 minutes = 180 + 45 = 225 minutes. 1 minute = 60 seconds so 225 minutes = 60*225 = 13500 seconds.

3.75 min or 3min 45sec.

1 hour + 45 minutes = 105 minutes = 6300 seconds

225 seconds. 1 minutes - 60 seconds 3/4 minutes - 45 seconds (3x60) + 45 = 180 + 45 = 225

3 hours & 45 minutes

225 minutes.

225 mins

225 minutes