Study guides

☆☆

Q: How many hours are in 225 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

225

(10 hours) + (225 minutes) = 13 hours 45 minutes

There are: 3*60+45 = 225 minutes

3 hours and 45 minutes

225 minutes

1 hour = 60 minutes so 3 hours = 60*3 = 180 minutes. Therefore 3 hours and 45 minutes = 180 + 45 = 225 minutes. 1 minute = 60 seconds so 225 minutes = 60*225 = 13500 seconds.

3.75 hours or 3 hours 45 minutes.

If that's 3 and 3/4 hours, the answer is 225 minutes.

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times

Just multiply it by 60 to change into minutes and if you mean 3 and 3/4 hours then there are 225 minutes

3.75 hours is 225 minutes because 3 x 60 is 180 and .75 times 60 is 45, and 180 + 45 is 225.

225 hours is equal to 9.375 days.

225 x 24 = 5,400 hours.

1 day = 24 hours 225 days = 5,400 hours

225 mins

225 minutes.

225 minutes

3 hours and 45 minutes Put into minutes would be 3 * 60 = 180 minutes 180 + 45 = 225 minutes altogether

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 225 seconds is equal to 225/60 = 3.75 minutes or 3 minutes 45 seconds.

225 hours.

225 mins

225

17025:60=283,75 A: 17025 equals 283 hours and 45 minutes. 120 ----- 502 480 ------- 225 180 ----- 450 420 ----- 300 300 ----- 0

225÷287×60equal

Depends upon the terrain of your trip. Mountains take much longer to cross than the plains. Assuming an average speed of 60mph(accounts for variations in speed, stops, and a bathroom break) you are traveling 1 mile per minute. You can estimate 225 miles to take 225 minutes or 2 hours 45 minutes.