Best Answer

1 hours = 60 minutes

2 hours = 2 x 60 minutes

= 120 minutes

2 hours 25 minutes = 120 minutes + 25 minutes

= 145 minutes

1 minute = 60 seconds

145 minutes = 145 x 60 seconds

= 8700 seconds.

So 2 hours 25 minutes is 8700 seconds

Study guides

☆☆

More answers

One hour is equal to 60 x 60 = 3600 seconds. Therefore, 12.5 seconds is equal to 12.5/3600 = 0.003472 recurring (that is, 0.0034722222...) hours.

3 * 60 = 180

1/4 60 = 15

=========

3.25 min = 195 seconds.

2.5 hours = 9000 seconds

90,000 seconds.

Q: How many seconds are in 2 hours and 25 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Natural Sciences

7:11:25 pm pst

9 hours and thirty two minutes and 25 seconds

About 12 hours and 25 minutes.

20 x 1.266 = 25.32 minutes Now to turn 0.32 minutes into seconds: 0.32 minutes x 60 = 19.2 seconds. So 25 minutes 19.2 seconds.

Earth location points are given in Degrees Longitude and Degrees Latitude Traditionally they are expressed in Degrees, minutes, seconds, 1 degree = 60 minutes 1 minute = 60 seconds > Conversion Example: 15 Degrees 25 minutes = 15 + 25/60 degrees = 15.4167 degrees (decimal) 15 degrees 25 minutes 10 seconds = 15 + 25/60 + 10/3600 degrees = 15.4194 degrees (decimal)

Related questions

25 hours, 4 minutes, 11 seconds = 90,251 seconds.

9 hours, 25 minutes, 59 seconds = 33,959 seconds.

(11 hours 25 minutes 20 seconds) + (4 hours 5 minutes 35 seconds) = 15 hours 31 seconds.

12,300 seconds.

1 hour, 25 minutes, 0 seconds.

11 hours, 25 minutes, 0 seconds.

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour → 30335 seconds = 30335 ÷ 60 minutes = 505 (remainder 35) minutes = 505 minutes 35 seconds = 505 ÷ 60 hours, 35 seconds = 8 (remainder 25) hours, 35 seconds = 8 hours 25 minutes 35 seconds.

10 minutes forty three seconds.

1505 seconds is 25 minutes and 5 seconds Add 25 minutes to 751 giving 776 minutes. This is 12 hours and 31 minutes Add 12 hours to 21 hours. This is 33 hours, that is 1 day and 9 hours. So we have 1day 09hours 00minutes 00seconds + 0day 12hours 31minutes 00seconds + 0day 00hours 05minutes 05seconds _____________________________ 1day 21hours 36minutes 05seconds _____________________________

There are 5.416666 recurring minutes in 5 minutes 25 seconds.

25 hours equates to 90,000 seconds.