Q: How many seconds are in 48 minutes and 35 seconds?

Write your answer...

One does 48(because minutes)x60(how many seconds are in a minute)=2880 seconds

48 minutes = 2,880 seconds.

0.8 minutes is 48 seconds.

1:35:12 1:48:36 1:48:36 ---------- 5:12:24 ---------- Dividing 5:12:24 by 3 gives 1:44:08

2880

1 minute = 60 seconds ⇒ 5/8 of 48 minutes = 5/8 x 48 x 60 seconds = 1800 seconds

34 minutes and 48 seconds Approx. 35 minutes

8.88 hours = 532.8 minutes, or 532 minutes and 48 seconds (also = 31968 seconds)

35 minutes after 8:48 is 9:23.

2 days would be 48 hours, 2880 minutes or 172800 seconds.

in two days ther are: - 48 hours - 1440 minutes and .... - 86400 seconds

Alberto Contador who won used 85 hours 48 minutes and 35 seconds.

23 minutes 45 seconds.

2hours 57 minutes = 177 minutes 177 minutes/26 miles= 6.80 minutes /miles 0.80 minutes x 60 seconds= 48 seconds Answer= 6:48 /mile

4 whole minutes and 4/5 of another one.

3 minutes and 50.4 seconds.

22.8 minutes 22 minutes, 48 seconds

according to the conversion table that has been assigned by the various teams of scientist 1 hours equals to 60 minutes or 3600 seconds now if we have 48 hours so we will have 48 multiplied by 60 minutes so this equals 2880 minutes

Either: 60/75 = 0.8 minutes per question or 75/60 = 1.25 questions per minute.

13 hours (13 x 60) = 780 minutes + 16 minutes = 796 minutes and 48 seconds

9.83 hours = 9 hours, 49 minutes, 48 seconds.

1.58 hours = 1 hour, 34 minutes, 48 seconds.

13680 seconds. 3 hours equals 60 minutes multiplied by 3 which is 180 plus 48 multiplied by 60. 60 x 3 = 180 + 48 = 228 x 60 = 13680

1514764800 seconds

It is not possible to answer the question without an operator between the terms.