answersLogoWhite

0


Best Answer
Copy

1:35:12

1:48:36

1:48:36

----------

5:12:24

----------

Dividing 5:12:24 by 3 gives 1:44:08

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-01-26 22:48:05
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +5 pts
Q: What is the average of 1 hour 35 minutes 12 seconds and 1 hour 48 minutes 36 seconds and 1 hour 48 minutes and 36 seconds?
Write your answer...
Submit

Related Questions

What is .92 of an hour?

55.2 minutes 55 minutes, 12 seconds


What IS 0.17 OF AN HOUR?

10 minutes and 12 seconds.


What is 0.47 of an hour?

28 minutes, 12 seconds


What is 0.77 of an hour?

60 (minutes) x 0.77 = 46.2 minutes46.2 minutes = 46 minutes and 0.2 minutes60 (seconds) x 0.2 = 12 seconds46 minutes, 12 seconds


How many seconds is 12 hours and 9 minutes?

1 hour = 3,600 seconds12 hours = 43,200 seconds1 minute = 60 seconds9 minutes = 540 seconds12 hours + 9 minutes = 43,740 seconds


How much is five minutes?

It is 1/12 of an hour


What is .82 converted to minutes?

0.82 of an hour = 60 * 0.82 = 49.2 minutes 0.2 of a minuet = 60 *0.2 = 12 seconds so 0.82 of an hour = 49 minutes and 12 seconds.


What is 27 percent of an hour?

16 minutes 12 seconds.


What is .27 of an hour?

60 minutes x 0.27 = 16.260 seconds x 0.2 = 12Answer: 16 minutes 12 seconds


How many hours are in 300 seconds?

300 seconds is 5 minutes or 1/12 of an hour.


How much is 4320 seconds?

It is: 4320/60 = 72 minutes or 1 hour and 12 minutes


If you traveled 495360 feet in an hour how many feet would you have traveled in 12 seconds?

Since one hour is 3600 seconds (60 minutes per hour times 60 seconds per minute), 12 seconds is 12 over 3600th of an hour, or 0.03333 of an hour. In 12 seconds, at 495360 feet per hour, you would travel about 1651 (495360 times 12 divided by 3600) feet.


There are how many months weeks days hours minutes and seconds in 12 years?

12 years = 144 months = about 626 weeks = about 4383 days on average = about 105,190 hours on average = about 6,311,390 minutes on average = 378,683,424 seconds on average (not counting leap seconds)


How many secons are there in 12 huors?

60 seconds in a minute, 60 minutes in an hour....this would be 3600 seconds in 1 hour multiply this by 12....so 12x3600 =43200 ..therefore there is 43 thousand 200 seconds in 12 hours


Speed of 18 meters in 12 seconds?

Since there are 3600 seconds in one hour, 12 seconds is 1/300 hour.To travel 18 meters in 12 seconds is the same average speed as traveling 5400 (300 x 18) meters in 1 hour, or 54 km per hour.


What is the average speed to run 1.5miles in 12 minutes?

1.5 miles/12 minutes = 7.5 miles/hour


What is 12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds?

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.


How long does it take to drive 12 km if you drive at 100 kms an hour?

7 minutes 12 seconds.


How many seconds do you have in 12 Hours 12 Minutes 12 Seconds?

12 hours = 43,200 seconds12 minutes = 720 seconds12 seconds = 12 seconds12hours 12minutes 12seconds = (43,200 + 720 + 12) seconds = 43,932 seconds


If you were to travel at 70 km per hour for 85 km how long would it take?

72.6 minutes or 1 hour, 12 minutes, 36 seconds.


How many seconds in 12 minutes?

There are 720 seconds in 12 minutes.


How many miles per hour is it if you run the mile in 4 minutes 12 seconds?

14.28 miles per hour.


19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds equals?

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.


How many hours in 43200 seconds?

43200 seconds / 60 seconds in a minute / 60 minutes in an hour = 12 otherwise known as half a day


What is 13.87 hours in minutes?

60 minutes = 1 hour 13.87 hours = 13.87 x 60 = 832.2 minutes or 832 minutes 12 seconds