answersLogoWhite

0


Best Answer
Copy

60 sec = 1 min.

60 x 5 = 300sec + 50 sec = 350sec

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-01-03 02:24:28
This answer is:
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
2
๐Ÿ˜ฎ
1
๐Ÿ˜‚
2
User Avatar

Add your answer:

Earn +5 pts
Q: How many seconds are in 5 minutes 50 seconds?
Write your answer...
Submit

Related Questions

How many minutes and seconds are 350 seconds?

There are 5 minutes and 50 seconds


How many minutes are in 350 seconds?

There are 5 minutes and 50 seconds.


How many minutes is 50 seconds?

It is: 5/6 of a minute


What is 350 seconds in minutes and seconds?

It is: 350/60 = 5 minutes and 50 seconds


What is 5 minutes and 40 seconds plus 8 minutes and 50 seconds?

14 minutes and 30 seconds.


How many minutes is 12 miles at 50 mph?

50 miles = 60 minutes 50/50 miles = 60/50 minutes 1 mile = 6/5 minutes 12 miles = 12 x 6/5 minutes 12 x 6/5 = 72/5 = 144/10 = 14.4 60 x 0.4 = 24 or 5 miles = 6 minutes = 360 seconds 1 mile = 360/5 = 72 seconds 12 miles = 12 x 72 = 864 seconds 60 x 14 = 840 = 864 - 24 Answer: 14 minutes 24 seconds


How many seconds equals 5 minutes?

5 minutes=300 Seconds


5 minutes is how many seconds?

300 seconds 60secondsx5=5 minutes


5 minutes equals how many seconds?

5 minutes = 300 seconds.


How many minutes are in 5 minutes and 25 seconds?

There are 5.416666 recurring minutes in 5 minutes 25 seconds.


5 minutes equal to how many seconds?

5 minutes equal 300 seconds.


How many seconds are in five minutes?

There are 300 seconds in 5 minutes.


How many minutes in300 seconds?

300 seconds is 5 minutes.


How many minutes in 300 seconds?

300 seconds * 1 minutes/60 seconds = 5 minutes


5 minutes equal how many seconds?

5 minutes is 300 seconds @60 seconds per minute.


How many minutes are in 343 seconds?

5.717 minutes, or 5 minutes and 43 seconds.


How many minutes are in 345 seconds?

There are 5 minutes and 45 seconds or 5.75 minutes


How many seconds is 5 minutes?

1 minute = 60 seconds. Therefore 5 minutes = 5 x 60 seconds = 300 seconds.


How many seconds is 5 minutes and 36 seconds?

5 minutes * 60 seconds/minute = 300 seconds300 seconds + 36 seconds = 336 seconds


How many hours minutes and seconds is there in 5 days?

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.


How many seconds in 12 minutes?

There are 720 seconds in 12 minutes.


How many seconds are in 3 hours 5 minutes and 30 seconds?

3 hours 5 minutes 30 seconds is 11,130 seconds.


How many seconds are in a 5 minutes?

300 Seconds


How many seconds is in 5 minutes?

300 seconds.


How many minutes and seconds are there in 4 hours and 5 minutes?

245 minutes or 14,700 seconds.