answersLogoWhite

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2009-10-31 06:01:37

60 seconds in a minute.
60 minutes in an hour, so 60 * 60 = 3600 seconds in an hour
24 hours in a day, so 24 * 3600 = 86400 seconds in a day
365 days in a year, so 365 * 86400 = 31536000 seconds in a year

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Your Answer

Related Questions


There are about 31.5 million seconds in a year.


1 year = 31,556,926 seconds


1 year = 31,556,000 seconds (rounded)


There are 31,536,000,000,000,000 nano seconds in a year.


31557600 Seconds are in a year.


31536000 seconds for a common year and 31622400 seconds for a leap year


31536000 seconds, 31622400 in a leap year.


63072000 seconds for a regular year, but 63244800 seconds in a leap year.


A year only as about 30 million seconds.


There are 31,536,000 seconds in a normal calender year.


There are 86,400 seconds in a day. There are 604,800 seconds in a week. There are 31,536,000 seconds in a 365 day year and 31,622,400 seconds in a leap year.


2 months= 5,259,487.66 seconds one year = 31,556,926 seconds !!


In a normal year there are 2419200 seconds in February. In a leap year there are 2505600 seconds in February.


Days/year * hours/day * minutes/hour * seconds/minutes = seconds/year 365,24*24*60*60 = 31.556.736 seconds in a year


There were 31,536,000 seconds in 2006.



There were 31,536,000 seconds in 2009.


There were 31,536,000 seconds in 2010.


1 year = 31,540,000 seconds.


1 light year = 31,556,926 light seconds.


There are 2,505,600 seconds in February in a leap year.


There are 31,556,925.9936 seconds in a year.


There are 31,536,000 in an ordinary year, and 31,622,400 seconds in a leap year. 2008 was a leap year.


240 seconds is 0.00000761035008 of a year.


In a non-leap year, there are 31536000 seconds in one year.



Copyright ยฉ 2021 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.