answersLogoWhite

0


Best Answer

how many seconds are there in 30 mins.?

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-11-18 12:14:27
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many seconds in 30 min?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many seconds are in 30 mins?

1800 seconds are in 30 min.


How many seconds is 2 and a half minutes?

1 min is 60 seconds. So 2 min is 120 seconds. half a minute is 30 seconds. so 30 + 120 = 150.


How many seconds are in one hour and 30 min?

5,400 seconds are in 1 hour 30 minutes.


How many sec in 30 min?

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.


How many seconds is 5hr and 30 min?

1 min = 60 s 1 hr = 60 min So 1 hr = 3600 s 5hr = 18,000 s and 30 min = 1800 s. Then 5 hr and 30 min = 19,800 seconds.


210 seconds into minutes?

3.5 min 3 min 30 seconds


Is 90 seconds a min and 30 seconds?

yes as there are 60 secs in a min.


How many min in 390 sec?

6 minutes and 30 seconds.


What is 45 min subtract 30 min 48 seconds equal?

14min 12 seconds


How many sec in 0.5 min?

There are 30 seconds in 1/2 a minute


How many seconds in thirty minutes?

1 minute = 60 seconds 30 minutes = 60 x 30 = 1800 seconds if 60secs make 1 min them 30 min will be 60x30=1800secs 3 x 6 = 18. 18 x 100 = 1800 1800 = 1800 seconds :)


How many seconds in 30 minutes?

30 min * 60 sec (in 1 minute). = 1800 sec.


How many seconds are in 3 mins and 25seconds?

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds


How many seconds are in 9 min?

540 seconds


How many seconds is in 3 min?

180 seconds.


How many seconds are in 4.1 min?

246 seconds


How many seconds in 7 min?

420 seconds


How many seconds in 2 min?

120 seconds.


How many seconds are there in 29 min?

1,740 seconds.


How many seconds in 5.5 min?

330 seconds


How many seconds are in 5 min and thirty six seconds?

336. 5x6 = 30 so 5x60 must be 300. 300 plus 36 seconds is 336.


How many seconds in one years?

About 30 million. 356 days x 24 hours in a day x 60 min in an hour x 60 sec in a min = 31,536,000 seconds in a year


How many seconds in 1 hour 22 min?

there are 4,920 seconds in 1 hour 22 min.


How many seconds are in 16 min?

There are 60 seconds in a min. Therefore 16 mins will have 16*60 seconds in it ..... I will let you do the multiplication.


How many seconds in a min?

60