Study guides

☆☆

Q: How many seconds in 30 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

1 min is 60 seconds. So 2 min is 120 seconds. half a minute is 30 seconds. so 30 + 120 = 150.

1 minute = 60 seconds 30 minutes = 60 x 30 = 1800 seconds if 60secs make 1 min them 30 min will be 60x30=1800secs 3 x 6 = 18. 18 x 100 = 1800 1800 = 1800 seconds :)

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

About 30 million. 356 days x 24 hours in a day x 60 min in an hour x 60 sec in a min = 31,536,000 seconds in a year

18 !

Related questions

1800 seconds are in 30 min.

5,400 seconds are in 1 hour 30 minutes.

1 min is 60 seconds. So 2 min is 120 seconds. half a minute is 30 seconds. so 30 + 120 = 150.

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.

3.5 min 3 min 30 seconds

yes as there are 60 secs in a min.

1 min = 60 s 1 hr = 60 min So 1 hr = 3600 s 5hr = 18,000 s and 30 min = 1800 s. Then 5 hr and 30 min = 19,800 seconds.

6 minutes and 30 seconds.

14min 12 seconds

There are 30 seconds in 1/2 a minute

30 min * 60 sec (in 1 minute). = 1800 sec.

1 minute = 60 seconds 30 minutes = 60 x 30 = 1800 seconds if 60secs make 1 min them 30 min will be 60x30=1800secs 3 x 6 = 18. 18 x 100 = 1800 1800 = 1800 seconds :)

People also asked