Best Answer

Multiply the number of hours by 3600, and the number of minutes by 13. Add everything up.

Q: How many seconds in 4 hours and 13 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4 hours 0 minutes 55 seconds.

22 hours, 13 minutes, and 20 seconds.

1 minute = 60 seconds therefore 13 minutes = 780 seconds

1 hour = 60 minutes 13 hours = 780 minutes.

11 days 14 hours 13 minutes 20 seconds

Related questions

21600 seconds in 6 hours 600 seconds in 10 minutes add 13 seconds 21600+600+13 = 22213 there is 22213 seconds in 6 hours, 10 minutes and 13 seconds

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.

11days, 13 hours, 46 minutes and 39 seconds

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.

60 seconds in a minute534973 ÷ 60 = 8916 minutes and 13 seconds60 minutes in an hour8916 ÷ 60 = 148 hours and 36 minutesSo total time is 148 hours, 36 minutes, and 13 seconds

312 hours, 0 minutes, 0 second.

1000000 seconds is equal to 11 days, 13 hours, and 47 minutes

4 hours 0 minutes 55 seconds.

If you mean 493 seconds the answer is 8 minutes and 13 seconds

It is 28,333 minutes and 20 seconds. It is 472 hours, 13 minutes and 20 seconds. It is 19 days, 16 hours, 13 minutes and 20 seconds.

13 hours ( 13 x 60) = 780 minutes + 16 minutes = 796 minutes and 40 seconds