Best Answer

1 minute = 60 seconds

therefore

13 minutes = 780 seconds

Q: How many seconds are there in 13 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 780/60 = 13 minutes

the answer is 13 minutes and 5 seconds that is all. PERIOD.

Multiply the number of hours by 3600, and the number of minutes by 13. Add everything up.

It would take 13 minutes 41.91780822 seconds.

2 minutes and 10 seconds = 21/6 minutes or 13/6 minutes 350 words in 13/6 minutes = 350*6/13 words per minute = 161.5 wpm (approx)

Related questions

3 minutes 13 seconds. There are 60 seconds in a minute, so 3 minutes is 180 seconds. 193-180 = 13.

21600 seconds in 6 hours 600 seconds in 10 minutes add 13 seconds 21600+600+13 = 22213 there is 22213 seconds in 6 hours, 10 minutes and 13 seconds

There are 780/60 = 13 minutes

That's a total of 804 seconds.

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds

the answer is 13 minutes and 5 seconds that is all. PERIOD.

11days, 13 hours, 46 minutes and 39 seconds

There are 13 minutes and 20 seconds in 800 seconds.

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.

811/60 = 13 minutes with 31 seconds left over which when expressed in decimal is 13.5166 minutes

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.

This can be calculated by using the following formulas: 1 hour = 3600 seconds 1 minute = 60 seconds 1 hour & 13 minutes = (3600 + 13x60) seconds = 4380 seconds.