2 and 2 thirds
12 quarters will make $3
Three twelfths is equal to one fourth, which is equal to two eights.
There are three quarters in three quarters.
4 quarters go into one dollar. So 12 quarters = 3 dollars.
There are nine twelfths in three fourths
That depends what it is three quarters of. If it is three quarters of a foot, there are 9 inches. If it is three quarters of an inch, it is three quarters of an inch.
There are 4 quarters in one dollar. Three of them then have 3X4 =12 quarters. There are three more in seventy five cents (0.75). All together there are 12+3 =15 quarters.
There are fourteen quarters in three and a half
Assuming the question refers to 5 and three quarters, there are 20 quarters in 5 and three more so 23.
Peggy had three times as many quarters as nickels. She had $1.60 in all. How many nickels and how many quarters did she have?
12 of them because 12/4 = 3
Three quarters is equal to seven and a half tenths.
5 quarters are in a year and three months.
There are 96 oz. in three quarters of a gallon.
Eight of them.