answersLogoWhite

0


Best Answer

84/7 = 12 weeks

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-10-12 14:42:34
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many week are 84 days?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many weeks are there in 84 days?

There are 7 days in a week 84 days/ 7days per week = 12 weeks


How Many Weeks Are 84 Days?

84 days is exactly 12 weeks. Because there are 7 days in each week, you simply divide the total days in each week (7) by the total number of days (84) which would give you an answer of 12 weeks.


How many minutes are there in half a week?

0.5 week = 3.5 days = 3.5*24 = 84 hours = 84*60 = 5040 minutes


How many day are there in 12 week?

7 x 12 = 84 days


How many hours would a vet work during a typical work week?

84 hours a week and 6 days


How many days in 84 weeks?

84 weeks is 588 days.


How many days in 84 years?

84 years is about 30,680.58 days.


How many days in 12 weeks?

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=


How many days is 84 earth years?

30681 days are in 84 years.


hours of half week?

Hours in a week calculation One week has 7 days and one day has 24 hours: 1 week = 7 days/week = (7 days/week) ร— (24 hours/day) = 168 hours/week ==>168/2= 84 (hours)


What is the product of the number of days in a week and the number of months in a year?

84


How many minutes are there in 84 days?

84 days = 120,960 minutes.


How many days many are there in a week?

There are seven days in a week.


How many days have in 12weeks?

84 days exactly.


How many days are there in 12 weeks?

There are 84 days in 12 weeks (12 X 7 = 84).


How many days of the week are there?

7 days in a week?


How Many days for week?

there are 7 days in a week.


How many days have a week?

No days have a week. A week is comprised of seven days.


How many months is 11weeks and 7days?

11 weeks times 7 days in a week = 77 days plus the other 7 days is 84 days. Divide that by 30 (average amount of days in a month) and you have 2.8 months.


How many hours are in a week then split it in half?

Half a week is 84 hours.


How many weeks is 89 days?

70 days = 10 weeks77 days = 11 weeks84 days = 12 weeks89 - 84 = 5Answer: 12 weeks 5 days = 89 days


How many days are in 12 weeks?

Twelve weeks is 84 days. 12 weeks * 7 = 84 days


How do you remember how many days are in the week?

The best way to go about remembering how many days are in the week is to memorize that there are 7 days per week.


How many days are there in the week?

Seven days in one week


How many days a week should I feed my cat?

7 days a week

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide