Best Answer

24 weeks.

- In 1 week there is 7 days. Divide 168 days to 7 days and you'll get 24 weeks.

More answers

168 / 7 = 24 weeks

Q: How many week in 168 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Notes: 7 days in a week 168 / 7 = ? : 24

1 week = 7 days = 168 hours = 10080 minutes

1 day = 24 hours 1 week = 7 days = 7 x 24 hours = 168 hours ⇒ 168 hours is 1 week.

7 days per week and 24 hours per day = 168 hours in 1 week.312 hours divided by 168 = 1.86 weeks, or 1 week 6 days

A week is seven days A day is twenty-four hours Therefore, 24 x 7 = 168 So there are 168 hours in a week.

Related questions

7 days = 1 week → 168 days = 168 ÷ 7 weeks = 24 weeks

There are 168 hours in 7 days (one week).

Notes: 7 days in a week 168 / 7 = ? : 24

Okay. 24 hours per day. 7 days in 1 week. 24 x 7 = 168. 168 Hours....

1 week = 7 days = 168 hours = 10080 minutes

there are 24 hours in 1 day and 7 days a week, therefore 168 hours in 1 week.

1 day = 24 hours 1 week = 7 days = 7 x 24 hours = 168 hours ⇒ 168 hours is 1 week.

168 hours is 7 days, or a week.

7 days per week and 24 hours per day = 168 hours in 1 week.312 hours divided by 168 = 1.86 weeks, or 1 week 6 days

There are 7 days in a week. 24 days * (1 week/7 days) = 3.43 weeks Therefore, there are about 3.4 weeks in 24 days.

A week is seven days A day is twenty-four hours Therefore, 24 x 7 = 168 So there are 168 hours in a week.

Hours in a week calculation One week has 7 days and one day has 24 hours: 1 week = 7 days/week = (7 days/week) × (24 hours/day) = 168 hours/week ==>168/2= 84 (hours)