Best Answer

This depends on what year you start in because every four years, there is a leap year which consists of 366 days instead of the normal 365. But if, theoretically, every year was the standard 365 days, the answer would be 52 x 30 = 1560 weeks

Q: How many weeks are in 30 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

there are 211 weeks in 4 years and 3 weeks

450 weeks is 8.62 years.

2 years and 2 weeks

There are 572 weeks in 11 years.

681 weeks is 13.1 years.

Related questions

Assuming a year duration of exactly 52 weeks, there are a total of 1642/52 = 31 years 30 weeks in 1642 weeks.

30 months is 2.5 years. Each year is 52 weeks + 1 or 2 days (depending on leap years). So 2.5 years = 130 weeks plus 3 days (approx)

1 (year) / 52 (week) = 0.019 (rounded)0.019 x 30 (week) = 0.57 years are in 30 weeks.

2800/30 = 93.33 weeks 93.33/ 52 weeks = 1.79 years

30 weeks

30 weeks in a normal year and 30 weeks and 1 day in a leap year.

there are 211 weeks in 4 years and 3 weeks

There are two years in 104 weeks.

208 weeks are in 4 years.

38 years, 24 weeks

There are two years in 104 weeks.

There are 432 weeks in 9 years.