Study guides

☆☆

Q: How many years are there in 104 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

104 because there are 52 weeks in a year...when you multiply that by 2, you get 104.

104 weeks is approximately 1 year, 11 months, and 29 days.

Which is greater 104 weeks or 3 years? ANSWER!!!!!!!!

1 year = 52 weeks104/52 = 2 years

52 weeks in a year, 2 x 52 = 104, so No. 2 years is bigger than 100 weeks.

Related questions

There are two years in 104 weeks.

Roughly 104.

There are about 24 months (2 years) in 104 weeks.

104 because there are 52 weeks in a year...when you multiply that by 2, you get 104.

104

104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.104 weeks and 2 days.

156 weeks are in 3 years. 52 weeks are in 1 year, and 104 weeks are in 2 years.

104 weeks is approximately 1 year, 11 months, and 29 days.

104 WEEK

Which is greater 104 weeks or 3 years? ANSWER!!!!!!!!

approximately 52 + 52 = 104

There are 104 weeks in 2 years.

People also asked