Top Answer

366 days = 366/7 weeks = 52.29 weeks, approx.

🙏

0🤨

0😮

0😂

052.3 weeks, which would be 52 weeks and 2 days.

52 weeks.

366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.

6 leap years = 6*366 = 2196 days = 313 weeks + 5 days

366 hours is approximately 2.18 weeks.

So there is one extra day and this is on a leap year. 366 days is 52 weeks with 2 days left over.

In a regular year there are 365 days, so that is 52 weeks and 1 day. In a leap year there are 366 days, so that is 52 weeks and 2 days.

52 weeks and 2 days. Non-leap years have 365 days, 1 day more than 52 weeks of 7 days each. Leap years have 366 days.

365 + 365 + 365 + 366 = 1,461 1,461 / 7 = 208.714 208 weeks 5 days

A normal year has 365 days. A leap year has 366. A normal year has 52 weeks and 1 day, a leap year has 52 weeks and 2 days.

12 months=(365 days) (366 days for leap year))= (52 weeks)

The year 1936 was a leap year, with 366 days in total. There are 13,552 days in 1,936 weeks. There are 802/3 days in 1,936 hours.

No. 365 days = 1 year 366 days = 1 leap year Neither 365 or 366 is divisible by 7 (days a week). 1 year has 52 weeks and 1 day. 1 leap year has 52 weeks and 2 days.

366 366

There are seven days in one week, 365 days in one year and in a leap year there are 366 days.In a span of 12 years there would be 9 years with 365 days and 3 leap years with 366 days.That's a total of 4,383 days, or 626 weeks and 1 day in 12 years.

212 weeks, but rounded is closer to 213 weeks. Practically any 4 year period has 208 weeks and 5 days. There are 365 days (52 weeks 1 day) in a non-leap year and 366 days (52 weeks 2 days) in a leap year.

366 days

366 days.

366 days

366 days

366 days

about 366

Since a leap year has 366 days, there are 52 weeks and 2 days in a leap year.52 x 7 = 364A normal year has one less day, 365 days.I AM ANOTHER PERSON NOW.ok the answer is =52.28514 / for a leap year&52.177457 / for a normal year:)There is 366 Days in a leap year, And still 52 Weeks.

365 days in a year (except leap years that have 366) The average is thus 365.25 days to a year but really there are close to 365.2422 7 days in a week 52 weeks + 1 day (sometimes 2) in a year

1 day = 1,440 minutes 366 days = 527,040 minutes

Trending Questions

2000is 10 times as much as?

Asked By
James Ganthier Jr
How do you write 209.106 in word form?

Asked By
Baoyu Wang
How much money is 10000000 pennies?

Asked By
Wiki User
What is 2 dimes equal to?

Asked By
Wiki User
What is 241100 45121521 4522123 divided by 465229?

Asked By
Wiki User
Can you answer this for me Which fraction is reduced to its simplest form 8/12 or 3/6 or 2/10 or 4/5?

Asked By
Muslima Suyarova
What is 1 1/6 + 2 1/2?

Asked By
Kelly Vaughn
What is the speed of a truck that travels 10 km in 10 minutes?

Asked By
Xaria Daniels
Hottest Questions

How did chickenpox get its name?

Asked By
Wiki User
When did organ music become associated with baseball?

Asked By
Curt Eichmann
How can you cut an onion without crying?

Asked By
Leland Grant
Why don't libraries smell like bookstores?

Asked By
Veronica Wilkinson
How long will the footprints on the moon last?

Asked By
Daija Kreiger
Do animals name each other?

Asked By
Danika Abbott
Who is the longest reigning WWE Champion of all time?

Asked By
Consuelo Hauck
What was the first TV dinner?

Asked By
Roslyn Walter
Previously Viewed

How many weeks are in 366 days?

Asked By
Wiki User
Unanswered Questions

What is the place value of the 1 in 5.21?

Asked By
Wiki User
What is the value of 2 in 5678.321?

Asked By
Wiki User
Which is greater 2.3 or 2.07?

Asked By
Wiki User
How much is 40000 pennies?

Asked By
Wiki User
What is the multiplicative inverse of -34?

Asked By
Wiki User
What is half of 1560?

Asked By
Wiki User
What is 9+10?

Asked By
chewycows471
How many times does 15 go into 100?

Asked By
Wiki User