Q: How many weeks in 35 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

days in 4 years 365x4 = 1460 days days in 5 weeks 5x7 = 35 days total days 1460 + 35 = ?

There are 5 weeks in 35 days.

1 week is 7 days and 7x5=35 days. Answer is 5 weeks.

35 weeks.

35 weeks and 4 days.

Related questions

days in 4 years 365x4 = 1460 days days in 5 weeks 5x7 = 35 days total days 1460 + 35 = ?

There are 5 weeks in 35 days.

None. 5 weeks = 35 days and no month has 35 days in it.

A month is usually 4 weeks. So 35 weeks divided by four is eight months and three weeks.

1 week is 7 days and 7x5=35 days. Answer is 5 weeks.

There are 35 days in 5 weeks.

5 weeks

35 weeks.

35 weeks and 4 days.

35 of them.

5

There are 5 weeks in 35 days, since there are 7 days in a week.