answersLogoWhite

0


Best Answer

52 days is 7 weeks and 3 days

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-08-18 11:59:36
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

2 cards

What is the name of Steve on minecraft's name

What is love

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many weeks in 52 days?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many days in a year is two days per week?

52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.


How many weeks is 52 days?

52 days = 7 weeks and 3 days.


How many days are in 52 weeks?

52 weeks * 7 days per week = 364 days


How many weeks in 366 days?

52.3 weeks, which would be 52 weeks and 2 days.


How many days are 52 weeks?

364 days


How many weeks in366 days?

52 whole weeks plus 2 days


How many weeks are there in 365 days?

There are 52 1/7 weeks in 365 days.


How many years in 52 weeks?

52 weeks is 1-2 days short of one year.


How many weeks and days are in 1 year?

52 weeks, 365 (and 1/4) days


How many weeks are in 364 days?

364/7 = 52 weeks


How many weeks are in regular and leap years?

In a regular year there are 365 days, so that is 52 weeks and 1 day. In a leap year there are 366 days, so that is 52 weeks and 2 days.


How many days in 52 weeks?

52 weeks is 364 days (7 days in a week; 52 X 7 = 364. )1 week = 7 days52 x 7 = 364 daysanswer: 364 days.


How many weeks in an average year?

52 weeks and 1 day in a normal year, 52 weeks and 2 days in a leap year.


How many weeks in 1984?

In the year 1984 there were 52 weeks and 2 days.


How many weeks were in year 2012?

There were 52 weeks and 2 days in 2012.


How many weeks plus 1 day is 1 year?

52. (and 52 weeks + 2 days in a leap year).


How many weeks in the year 2000?

52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).


How many weeks in 52 and a half days?

vffd


How many weeks does it take to complete a year?

A regular year is 52 weeks and 1 day. A leap year is 52 weeks and 2 days.


How many weekends are in a year?

Well, there are 52 weeks in a year so therefore there are 52 weekends! 52 weeks in a year. 2 days of each weekend day * 52. 104 weekend DAYS. So there are 52 weekends but 104 days in a weekend (saturday & sunday). This does not include leap years.


How many weeks and extra days are there in one leap year?

They're 52 weeks and 1 day no days.


How many months does 52 make?

I am guessing you mean "how many months does 52 weeks make?" 52 weeks x 7 days/week = 364 days. 364 days is one day less than a year (2 days less than a leap year). So 52 weeks is one or two days short of 12 months.


How many full weeks are in 365 days?

365 days = 52 full weeks365 days * 1 week/7days= 52.14 weeks= 52 full weeks


How many days are in 52 weeks and one day?

52 x 7(days in a week) = 364 + 1 = 365.


How many weeks are there in the year 2012?

52 weeks and 2 days. Every year has exactly 52 weeks in it plus either 1 or 2 days depending on whether it's a leap-year or not !