Study guides

Q: How many months in 2.5 years?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 300 months in 25 years.

300

1 year = 12 months so 25 y + 1 m = 301 months.

If 1 year is equal to 12 months, then 300 divided by 12 is equal to 25 years.

1 year = 12 months so 2.5 decades = 2.5*10 = 25 years = 25*12 = 300 months!

There are 12 months in one year, so 2 years would be 24 months. Is 25 months greater than 24 months?

Yes. 2 years is only 24 months.

25 Years

25 years, six months.

There are 60 months in 5 years.

How many months is 3.25 years

4 years 2 months

5 years and 10 months.

4 years and 2 months.

There are: 83/12 = 6 years and 11 months

71 months is 5.92 years.

2 years or 25 months

125 months = 10 years and 5 months or 10.416 years

.21 approx.There are 10 years in a decade. There are 12 calendar months in one year. Therefore there are 12 x 10 which equals 120 months in a decade. 25 months is equal to 2 years and one month. It is just over 1/5th of a decade or around 0.21.

4 years 11 months is 59 months.

This is 5 years and 2 months. There are 12 months to a year.

28 months = 2 years and 4 months.

160 months is 13 years and 4 months.

3 months...

Approximately 6 months